Våra tjänster

Behöver du renovera, bygga nytt eller måla om? Med över trettio års erfarenhet finns kunnandet, omsorgen och idéerna. Vi åtar oss både små och medelstora projekt. Berätta vad du behöver hjälp med så återkopplar vi ett förslag.

Alla typer av projekt är intressanta för oss på Hantverkshuset

Vi på hantverkshuset utför det mesta men vi anser oss vara lite extra kunniga inom området sekelskifte och dess utförande. Bevarande av och värnande om arkitektur och detaljer från förr är något vi sätter mycket högt, så hör gärna av dig om du går i renoveringstankar, så hjälper vi er att uppfylla era drömmars hem.

Läs mer Hantverkshuset

Våra tjänster

Måleri, dekoration & tapetsering

Våra skickliga och hantverkskunniga målare har lång erfarenhet och utför traditionellt måleri både in- och utvändigt, samt givetvis även tapetsering. Vi hjälper er gärna med både färgsättning och rådgivning om produkter och utförande. Linoljemålning är även ett område där vi har mycket god kunskap.

Mer om Måleri Mer om Tapetsering

Bygg – från golvslipning till totalentreprenad

Vår kompetens är bred, och vi välkomnar allt från små och mellanstora måleri- och byggarbeten till totalentreprenader av hela hus och lägenheter. Allt sköts av Hantverkshuset och ni kan själva välja hur delaktiga ni som kund vill vara. Vi samarbetar med erfarna hantverkare, arkitekter och inredare för att kunna erbjuda våra kunder en sammanhållen och smidig resa från start till mål, alltid med önskat resultat. Vi skräddarsyr er renovering – allt från badrumsrenovering till slipning av trägolv.

Läs mer om bygg

Microcement – fincement för finsmakare

Tecnocemento är en form av microcement ett väldigt spännande material som vi arbetar med. Det är ett fincement som finns i över 35 olika pigment. En bra egenskap är att det går att lägga direkt på flera olika material, t ex kakel och klinker och det ”bygger” ca 4 mm i färdigt skick. Materialet är även anpassat för våtutrymmen, förutsatt att alla tätskikt är godkända innan.

Läs mer om Tecnocement

Finsnickeri

Vi bygger allt från kök, platsbyggda bokhyllor, garderober och sittbänkar till vackra vinrum/vinkylar eller annan typ av inredning. Säg vad du vill ha så ska vi lösa det åt er. ”Det är enkelt när man kan” som min farfar Wolfgang sa.

Läs mer om finsnickeri

Nyheter

 • 23/04/2024
  Platsbyggt kök – vi kan hjälpa dig med varje steg i processen

  Tycker du liksom vi att köket är hemmets hjärta och en gemensam yta för såväl tidiga effektiva frukostar som sena, innerliga samtal om allt mellan himmel och jord? En plats lika mycket ägnad till att samla familjen som för att avnjuta en tyst och skön lugn frukoststund i egna sällskapet? När det är dags för en uppdatering på köksfronten – hör av dig till oss på Hantverkshuset Östermalm så utformar vi tillsammans ditt nya platsbyggda drömkök!

  Läs mer
 • 03/11/2023
  Med oss kan du få en platsbyggd lösning

  Har sekelskiftesdrömmen ojämna vinklar och vrår där möbelvaruhusens standardkök helt enkelt bara inte kan klämmas in? Kanske längtar du efter en enhetlig och harmonisk badrumsinteriör men just din vision tycks lysa med sin frånvaro i katalogerna? Eller har familjen och dess behov utökats ordentligt medan lägenhetens yta retsamt envisas med att förbli densamma? I så fall kan sannerligen en platsbyggd lösning vara på sin plats!

  Läs mer
 • 03/11/2023
  Vi utför allt från totalentrepenad till mindre projekt

  Med basen i Stockholm med omnejd finns vi på Hantverkshuset Östermalm där för dig när det är dags för totalrenovering eller bara mindre restaurering så som om-byggnad/målning av lägenhet, hus eller villa. Vi kan utforma alltifrån specialanpassade, detaljrika lösningar till enklare, okonstlade projekt. Kanske vill du bara fräscha upp nyansen i sovrummet, eller tvärt om totalt göra om hallens konfiguration, lägga nytt golv, och i samma veva göra om terassen. Oavsett vilket hjälper vi dig. Inga önskemål är för stora eller små – vi finns här för att möta varje förfrågan och behov.

  Läs mer
 • 03/11/2023
  Vi hjälper dig som vill renovera din lägenhet

  Att renovera lägenheten kan vid första åtanken upplevas som ett överväldigande evighetsprojekt utan både början och slut; man ser sig själv stå där handfallen och övergiven i ett plast-övertäckt vardagsrum medan byggdammet yr och hantverkarna lyser med sin frånvaro – trots att utlovat slutdatum sedan länge passerat. Låter det bekant? Så behöver det absolut inte vara. Låt oss på Hantverkshuset Östermalm hjälpa dig – vi gör lägenhetsrenoveringen till ett sant nöje!

  Läs mer
 • 03/11/2023
  Renovering av både hus och lägenhet

  När du har en kristallklar vision av ett nytt, fräscht art-deco inspirerat vardagsrum, lösa planer på en ljusare färgskala i köket, eller rent av bara en vag känsla av att NÅGOT måste förändras, så hjälper vi på Hantverkshuset Östermalm dig att uppfylla dina renoveringsdrömmar – stora som små!

  Läs mer
 • 02/11/2023
  Totalrenovering – vi finns med från början till slut

  Har du äntligen lagt vantarna på dina drömmars våning, men färgen flagnar och golvet har absolut sett sina bästa dagar? Tycks sovrumstapeten frambringa mardrömmar, och lämnar köket från 80-talet kanske lite väl mycket att önska? Oavsett om du behöver göra en totalrenovering eller har ett mindre projekt i din lägenhet, våning eller villa i Stockholmsområdet finns vi på Hantverkshuset Östermalm här för att hjälpa dig!

  Läs mer

Hanverkshuset Östermalm AB

Jupitervägen 8E

194 43 Upplands-Väsby

Öppettider

Mån - Fre: 07:00 - 17:00

Lör - Sön: Stängt

Vi är medlemmar i Måleriföretagen och Byggföretagen samt anslutna till ID06. Vi sorterar för miljön i samarbete med Big Bag.