Platsbyggt kök – vi kan hjälpa dig med varje steg i processen

Tycker du liksom vi att köket är hemmets hjärta och en gemensam yta för såväl tidiga effektiva frukostar som sena, innerliga samtal om allt mellan himmel och jord? En plats lika mycket ägnad till att samla familjen som för att avnjuta en tyst och skön lugn frukoststund i egna sällskapet? När det är dags för en uppdatering på köksfronten – hör av dig till oss på Hantverkshuset Östermalm så utformar vi tillsammans ditt nya platsbyggda drömkök!

Det sitter i detaljerna

Vid en förfrågan brukar vi alltid börja med ett kundbesök så att vi kan diskutera dina önskemål och presentera olika lösningar. Kanske vet du redan exakt hur du vill ha det, och har tänkt ut varenda liten detalj i det rustika, lantliga köket, eller tvärt om vet du kanske inte alls vad den bästa lösningen vore för just ditt kök? Oavsett vilket så hjälper vi dig med ditt nya platsbyggda kök.

Under mötet kan vi så i lugn och ro gå igenom alltifrån köksbänkens material till skåpluckornas finish och knopparnas utförande. Blir det kanske delikat och elegant skär marmor med accenter utav koppar? Eller passar ett rustikt träslag som ek med detaljer i trendigt gulgrönt bättre för dina behov? Tack vare våra sedan länge väletablerade kontakter med såväl plattläggare och rörmokare som inredare och arkitekter kan vi erbjuda ett heltäckande paket där vi finns med dig i varje liten del utav processen.

Flexibilitet för både form och funktionalitet

Precis som att vi alla är olika är inget behov heller sig likt, varför vi tack vare vår flexibla infrastruktur av fast anställda i kombination med väletablerade samarbetspartners kan vi erbjuda en toppmodern affärsmodell där vi utför både mindre måleriarbeten och allomfattande totalrenoveringar – samt allt där emellan! Vi jobbar främst i Stockholm med omnejd men drar oss inte för att ta oss an projekt även i Uppsala-området, och tycker som sagt att ingen förfrågan är för stor eller för liten.

Transparens och god kommunikation är våra ledord när vi gör allt för att underlätta din vardag under renoverings-perioden, och efter planeringsmötet utför vi alltid grundliga offerter där det tydligt framgår vad som ingår och hur mycket det kostar. Något som kanske låter som en självklarhet, men tyvärr inte alltid verkar vara det. Därför kan vi stoltsera med vår väletablerade kundbas med oerhört nöjda kunder som vet att vi utlovar och utför arbeten av allra högsta kvalitet!

Är det krångligt att renovera köket?

Att renovera köket behöver inte vara svårt och jobbigt. Vi på Hantverkshuset Östermalm har mångårig erfarenhet av att utföra både större och mindre bygg- och måleriarbeten såväl som platsbyggda lösningar för alltifrån kök till badrum. Kontakta oss för en offert idag!

Hur vet jag vad det kostar att renovera köket?

I och med att det inte finns någon universallösning för det perfekta platsbyggda köket, går det inte heller att ge ett generellt svar på vad en köks-renovation kan komma att kosta. Kontakta oss på Hantverkshuset Östermalm med dina drömmar och idéer så kan vi återkomma med en för dig skräddarsydd lösning samt grundligt utförd offert.

Kan jag bygga ett kök i ett annat rum?

Platsbyggda kök och specialgjorda lösningar är vår specialitet på Hantverkshuset Östermalm. Kontakta oss med din förfrågan så ska vi nog kunna hjälpa dig att göra om det där sovrummet i söderläge till ett underbart och soligt kök!

0
Feed

Hanverkshuset Östermalm AB

Jupitervägen 8E

194 43 Upplands-Väsby

Öppettider

Mån - Fre: 07:00 - 17:00

Lör - Sön: Stängt

Vi är medlemmar i Måleriföretagen och Byggföretagen samt anslutna till ID06. Vi sorterar för miljön i samarbete med Big Bag.