Finsnickeri & platsbyggda möbler

Vi på Hantverkshuset Östermalm har lång erfarenhet av att skapa personliga och unika hem med lösningar framtagna för det specifika behovet och önskemålet.

Begär offert nu

Specialbeställda inredningslösningar efter dina mått

Finsnickeri och platsbyggda möbler gör ditt hem både vackrare och mer funktionellt. När vi skapar platsbyggda möbler och rumsinredning tar vi hänsyn till både hemmets sfär och syftet med den platsbyggda lösningen. Anlitar du oss för ditt platsbyggda projekt i Stockholm med omnejd kan du känna dig trygg med att du får en bra kundupplevelse från offert till färdigt projekt.

Platsbyggda garderober och förvaring

Vill du ha finsnickeri eller platsbyggd inredning för att smycka lägenheten eller huset med noga utvalda detaljer som följer din stil, eller vill du optimera förvaringsutrymmet?

Förvaring är något som är viktigt i alla hem, men ofta upplever man att det finns för lite av det – inte minst när det kommer till lägenheter i Stockholm. Färdiga och massproducerade garderober kan vara en smidig lösning men kommer bara i begränsade mått och utföranden som inte passar överallt. Ibland kan exempelvis ett snedtak, ett hörn eller en vägg med kort djup göra att valmöjligheterna för effektiv förvaring blir begränsade.

Att istället investera i platsbyggda garderober eller hallösningar ger dig de bästa möjligheterna att ta tillvara på ytorna utan att kompromissa med din personliga stil. Med en perfekt balans av traditionellt hantverk och modern design, skapar vi skräddarsydda lösningar som reflekterar ditt hem och din livsstil.

Platsbyggd bokhylla med fina variationsmöjligheter

Tänk dig att stiga in i ditt vardagsrum, där en platsbyggd bokhylla sträcker sig från golv till tak. Varje hylla, skräddarsydd för att passa dina favoritböcker och prydnadsföremål, berättar en historia. Kanske har du en särskild plats för den första boken du läste, eller en hylla dedikerad till familjefoton. Den platsbyggda bokhyllan har snabbt blivit en favorit i många hem tack vare dess oändliga variationsmöjligheter. Att färgsätta hyllan i samma kulört som väggarna ger ett omedelbart integrerat och sofistikerat uttryck. Vill du istället att bokhyllan ska vara en egen installation med detaljer som sticker ut i rummet, uppnår du enkelt den effekten genom att låta hyllan göras i en annan färg eller träslag som blir en dekorativ detalj. En fördel med en skräddarsydd hylla är att du kan anpassa och uppdatera innehållet hur ofta du vill. På så sätt blir den platsbyggda bokhyllan en vacker och hållbar förvaringslösning i rummet som passar säsong efter säsong,  år efter år. Våra finsnickare i Stockholm är experter på detaljerade hantverk och hjälper dig med allt från mätning och designförslag till färdigt utförande.

Inbyggd eller integrerad vinkyl

Köket, hjärtat i många hem, kan också förvandlas med hjälp av finsnickeri. Vårt erfarna team åtar sig uppdrag från komplett köksrenovering till mindre projekt för att lyfta ditt hem med hjälp av finsnickeri. Drömmer du om en exklusivt framtagen förvaring för din vinsamling?  En integrerad vinkyl, perfekt placerad för att visa upp din vinsamling, eller kanske en inbyggd vinkyl, diskret dold men alltid till hands när du vill njuta av ett glas. Vinkylen är ett måste för vinälskaren eller den som bara vill förstärka den exklusiva känslan i rummet. Med en platsbyggd lösning för vinkylen håller du både vinet i perfekt temperatur och får en iögonfallande inredningsdetalj. Vi erbjuder högkvalitativa lösningar inom vinkylar som får ditt hem att bli unikt och andas kvalitet.

Varför välja finsnickeri & platsbyggda möbler?

Utöver att vara estetiskt tilltalande, erbjuder finsnickeri och platsbyggda möbler en rad praktiska fördelar. De kan anpassas efter ditt hem, maximera utrymmet och ge ditt hem en unik touch som inte kan uppnås med massproducerade möbler. Och när det kommer till kvalitet, står finsnickeri i en klass för sig. Det handlar om precision, skicklighet och en djup kärlek till hantverket. Med passion, expertis och en önskan att skapa skräddarsydda lösningar anpassade efter dina behov, är vi här för att hjälpa dig att förverkliga dina drömmar. Är du nyfiken på att ta reda på hur vi kan hjälpa dig med skräddarsydda möbler? Med passion och expertis inom finsnickeri är vi här för att hjälpa dig att förverkliga dina drömmar. Varmt välkommen att kontakta oss på Hantverkshuset!

Frågor och svar om finsnickeri & platsbyggda möbler