Om oss

Det som är en stor inspiration är att man hela tiden kan bli bättre och lära sig nya saker varje dag. Vi är stolta över vårt yrkeskunnande och långa erfarenhet samtidigt som vi utmanas när vi möter nya önskemål och idéer från kunderna. Vi ser till att projekten flyter på bra.

- David Jansson

Efter drygt 30 år i branschen
finns en hel del erfarenhet

Hantverkshuset Östermalm AB består i dag av fem målare, tre snickare, min fru som sköter ekonomi och administration samt mig själv. Så vi är ett litet familjeföretag kan man säga! Vår målsättning har hela tiden varit att vi inte ska bli större än att vi kan behålla vår kvalitet och göra våra kunder fortsatt nöjda. Vi har även haft förmånen att behålla flera av de anställda under många år vilket stärker både kvaliteten och sammanhållningen i vårt team – det smittar av sig i våra projekt. Som gammal idrottsman så är just teamkänslan något jag jobbar för att alla ska känna, och det är en styrka i Hantverkshuset!

Läs mer om våra tjänster

Det var en gång…

1998 anställdes David Jansson i företaget som då hette Arne Berglund inredningar (startat 1968). David blev sedan tillfrågad om han kunde tänka sig att bli delägare och 2004 tog han över företaget. Inför nystarten ändrades namnet till Hantverkshuset Östermalm AB.

David har både gesällbrev och är Målarmästare idag. I takt med att projekten blivit större har han även tagit plats som projektledare vilket underlättar både för kunder och hantverkarna som utför jobbet.

Nyheter

 • 23/04/2024
  Platsbyggt kök – vi kan hjälpa dig med varje steg i processen

  Tycker du liksom vi att köket är hemmets hjärta och en gemensam yta för såväl tidiga effektiva frukostar som sena, innerliga samtal om allt mellan himmel och jord? En plats lika mycket ägnad till att samla familjen som för att avnjuta en tyst och skön lugn frukoststund i egna sällskapet? När det är dags för en uppdatering på köksfronten – hör av dig till oss på Hantverkshuset Östermalm så utformar vi tillsammans ditt nya platsbyggda drömkök!

  Läs mer
 • 03/11/2023
  Med oss kan du få en platsbyggd lösning

  Har sekelskiftesdrömmen ojämna vinklar och vrår där möbelvaruhusens standardkök helt enkelt bara inte kan klämmas in? Kanske längtar du efter en enhetlig och harmonisk badrumsinteriör men just din vision tycks lysa med sin frånvaro i katalogerna? Eller har familjen och dess behov utökats ordentligt medan lägenhetens yta retsamt envisas med att förbli densamma? I så fall kan sannerligen en platsbyggd lösning vara på sin plats!

  Läs mer
 • 03/11/2023
  Vi utför allt från totalentrepenad till mindre projekt

  Med basen i Stockholm med omnejd finns vi på Hantverkshuset Östermalm där för dig när det är dags för totalrenovering eller bara mindre restaurering så som om-byggnad/målning av lägenhet, hus eller villa. Vi kan utforma alltifrån specialanpassade, detaljrika lösningar till enklare, okonstlade projekt. Kanske vill du bara fräscha upp nyansen i sovrummet, eller tvärt om totalt göra om hallens konfiguration, lägga nytt golv, och i samma veva göra om terassen. Oavsett vilket hjälper vi dig. Inga önskemål är för stora eller små – vi finns här för att möta varje förfrågan och behov.

  Läs mer

Hanverkshuset Östermalm AB

Jupitervägen 8E

194 43 Upplands-Väsby

Öppettider

Mån - Fre: 07:00 - 17:00

Lör - Sön: Stängt

Vi är medlemmar i Måleriföretagen och Byggföretagen samt anslutna till ID06. Vi sorterar för miljön i samarbete med Big Bag.