Badrumsrenovering i Stockholm

Välkommen till Hantverkshuset Östermalm. Vi är ett erfaret och pålitligt företag som erbjuder hög kvalitet och personlig service genom hela kundupplevelsen – från offert till färdigt resultat. Vi är specialiserade på att renovera badrum i både villor och lägenheter i Stockholm och vi har utfört tidigare uppdrag i orter som Danderyd, Djursholm, Täby och Stockholms innerstad. Vårt team består av kvalificerade hantverkare som har lång erfarenhet av badrumsrenovering och som har utmärkt sig genom att leverera högkvalitativt hantverk till våra kunder.

Anlita oss för badrumsrenovering

En badrumsrenovering kan vara en stor investering och vi vill säkerställa att du verkligen får valuta för pengarna. Vi erbjuder allt från kompletta badrumsrenoveringar med rivning av gamla badrum, till helt nya badrum i nybyggnationer. Oavsett dina behov och budget kan vi skräddarsy en lösning som passar just dig. Är du intresserad av vad en badrumsrenovering i Stockholm skulle kosta? Kontakta oss på Hantverkshuset Östermalm så bokar vi in ett besök där våra erfarna hantverkare undersöker badrummets förutsättningar. Tillsammans diskuterar vi era önskemål och visioner, och lämnar därefter ett kostnadsförslag.

Platsbyggda badrumslösningar​

Drömmer du kanske om ett exklusivt badrum med platsbyggda detaljer i natursten som marmor eller naturnära inslag som massivt trä och noga utvalda badrumstillbehör som passar just din stil? Idag finns det ett enormt utbud av olika material och badrumsinredningar på nätet. Det kan därför vara svårt att hitta något som både passar den design du har tänkt dig och som utöver estetiken också har de egenskaper som krävs för att ett badrum ska hålla i många år. Krångla inte till det! Med oss får du professionell hjälp att skapa ett badrum som uppfyller alla krav för ett snyggt och hållbart badrum som varken tummar på form eller funktion. Vi lyssnar på dina önskemål och visioner och tar fram ett förslag som du kan känna dig trygg med. 

Kontakta oss för en offert på badrumsrenovering ​

Drömmer du om ett nytt badrum? Hantverkshuset Östermalm erbjuder badrumsrenoveringar för alla behov. Vill du montera en ny duschvägg i industriell stil, installera golvvärme i badrummet, kakla väggar och golv eller förnya badrummet med hjälp av microcement? Oavsett om du är ute efter en mindre förändring eller en komplett renovering kan vi hjälpa dig. Självklart har vi elektriker som även kan hjälpa dig med installation av nya vitvaror i badrummet. Du kan faktiskt få hjälp med renovering av hela hemmet – allt på ett ställe. Kontakta oss på Hantverkshuset för att prata renovering och få ett kostnadsförslag på renovering av ditt badrum!

Det här får du när du anlitar oss för din badrumsrenovering i Stockholm​

När du väljer oss som din partner för badrumsrenovering kan du vara säker på att du får en pålitlig och erfaren partner som tar hand om allt från planering och design till installation och färdigställande. Vi är stolta över att ha byggt upp ett starkt nätverk av leverantörer och entreprenörer som vi samarbetar med för att säkerställa att du får den bästa möjliga lösningen för ditt badrum.

Nöjda kunder startar med förtroende och transparens. Vi erbjuder därför en detaljerad offert som ger dig en klar och tydlig bild av kostnader och vad som ingår i arbetet. Vi är alltid tillgängliga för att svara på dina frågor och för att ge dig råd och stöd genom hela processen.

Vi tror att vår långa erfarenhet, höga kvalitet och personliga service är det som utmärker oss bland andra hantverkare i Stockholm. Vi är stolta över vårt arbete och vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Vi är glada över att kunna erbjuda dig en badrumsrenovering med fackmannamässigt och professionellt utförande så att du får det badrum du alltid drömt om!

Badrumsrenovering för privatpersoner, företag & hotell i Stockholm

Våra kunder är både privatpersoner i innerstan såsom  Östermalm, Södermalm, Norrmalm, Vasastan och orter som Danderyd och Djursholm, liksom företag och hotell i Stockholm och Uppsala med omnejd. Vi är stolta över att ha byggt upp ett starkt rykte genom att leverera hög kvalitet och personlig service till våra kunder.

Vi arbetar mycket med microcement som är ett smidigt material som kan läggas på befintligt material. Detta innebär att vi kan renovera ditt badrum utan att behöva riva ut allt gammalt material, vilket både sparar tid och pengar – inte minst för fastighetsförvaltare som ska renovera många badrum. Microcement ger också en unik, modern och snygg look som du kommer att älska! Läs mer om microcement här.