Totalrenovering – vi finns med från början till slut

Har du äntligen lagt vantarna på dina drömmars våning, men färgen flagnar och golvet har absolut sett sina bästa dagar? Tycks sovrumstapeten frambringa mardrömmar, och lämnar köket från 80-talet kanske lite väl mycket att önska? Oavsett om du behöver göra en totalrenovering eller har ett mindre projekt i din lägenhet, våning eller villa i Stockholmsområdet finns vi på Hantverkshuset Östermalm här för att hjälpa dig!

En trygg process från början till slut

Inför nya projekt börjar vi alltid med ett kundbesök där vi i lugn och ro kan lära känna varandra och renoveringsobjektet. Tillsammans diskuterar vi önskemål och möjligheter där vi ser till vilka behov som finns och vilka lösningar vi kan erbjuda. Oavsett om det rör sig om allomfattande renovering eller mindre bygg- och måleriarbete gör vårt heltäckande upplägg att du lugnt kan luta dig tillbaka och överlåta arbetet till oss. Vi tar hand om allt ifrån inhandlande av byggmaterial och inredning till projektledning. För oss är det viktigt att vi finns där tillsammans med dig hela vägen från start till mål för en trygg och säker ombyggnation. Inget projekt är för stort eller litet för oss och vi gör allt för att underlätta er vardag under renoveringsprocessen.

Högkvalitativ service med toppresultat

Med vårt stora fokus på kvalitet samt väl erfarna anställda tar vi dig i handen och följer med under hela processens gång. Vi kan branschen utan och innan och vet vad som krävs för allra bästa resultat. Vi håller vad vi lovar och tror på fullständig transparens där en god kommunikation och grundliga offerter bäddar för tydlighet och resultat enligt avtal. Vi månar starkt om våra kundrelationer och tar självklart ansvar både under och efter projektets gång. Därför har våra kunder ett gott förtroende för oss och våra tjänster och vi kan stoltsera med en ovanligt hög kundnöjdhet. En snabb googling bekräftar vårt fina anseende i byggbranschen och ifrån nöjda kunder hörs bland annat:

“Behöver vi anlita någon målarfirma igen vet vi vilken vi väljer. Utan tvekan.” och “Fantastiskt när allt funkar så bra!”

Flexibla lösningar efter dina behov

Tack vare vårt goda och vitt utbredda kontaktnät kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar. Vid behov kan vi engagera extern arbetskraft i form av till exempel inredare, arkitekt, konstruktör eller besiktningsman. Vi finns här för att möta just dina behov och ser till att hitta de mest lämpade och erfarna medaktörerna för ditt drömprojekt. Oavsett storleken på projektet kan du anlita oss på Hantverkshuset Östermalm. Vi kan hjälpa dig med en total uppfräschning såväl som mindre måleri- och snickeriarbeten. Vi garanterar att renoveringsresan blir ett sant nöje! Du är varmt välkommen att kontakta oss eller skicka din förfrågan här.

FAQ

Får jag offert för min totalrenovering?

Vi på Hantverkshuset Östermalm håller vad vi lovar och tror på fullständig transparents där en god kommunikation och grundliga offerter bäddar för tydlighet och resultat enligt avtal. Innan vi påbörjar ett byggprojekt får du en utförlig offert från oss.

Hur går en totalrenovering till?

Under en totalrenovering med Hantverkshuset följer vi med på hela processen i din renovering från start till mål. Det innebär att vi kan ta oss an både inhandling av byggmaterial, projektledning och byggledning.

Hur går jag tillväga när jag vill renovera min lägenhet?

Att renovera en lägenhet kan ofta vara en tidsödande och kostsam process. Har du något i din lägenhet som du vill renovera kan du kontakta oss på Hantverkshuset så hjälper vi dig vidare!

0
Feed

Hanverkshuset Östermalm AB

Jupitervägen 8E

194 43 Upplands-Väsby

Öppettider

Mån - Fre: 07:00 - 17:00

Lör - Sön: Stängt

Vi är medlemmar i Måleriföretagen och Byggföretagen samt anslutna till ID06. Vi sorterar för miljön i samarbete med Big Bag.