Renovering av både hus och lägenhet

När du har en kristallklar vision av ett nytt, fräscht art-deco inspirerat vardagsrum, lösa planer på en ljusare färgskala i köket, eller rent av bara en vag känsla av att NÅGOT måste förändras, så hjälper vi på Hantverkshuset Östermalm dig att uppfylla dina renoveringsdrömmar – stora som små!

Lång erfarenhet av renovering i Stockholm

Sedan David Jansson tog över styret i vårt Stockholmsbaserade bolag år 2004, har Hantverkshuset Östermalm vuxit till ett medelstort byggföretag som tillhandahåller det stora bolagets breda utbud av tjänster kombinerat med det mindre företagets goda service och kommunikation. Vi kan därför hjälpa till med allt ifrån mindre måleriarbeten till allomfattande renovationer; oavsett om det handlar om att äntligen måla om den där fondväggen i sovrummet – eller om att fullständigt göra om i badrummet. Vi finns här och är redo med flexibla lösningar utformade särskilt för dig och dina behov. Utöver våra egna anställda målare och snickare, har vi långvariga och stabila samarbeten med bland annat elektriker, rörmokare, golvslipare samt plattsättare vilket möjliggör att vi kan erbjuda totalentrepenad och vara med i projektet från början till slut.

Och hur går en renovering till egentligen?

Med oss får du en trygg process där vi finns med dig hela vägen in över mållinjen. Efter ett första möte där vi diskuterar dina planer och önskemål samt går igenom alla möjliga lösningar för allra bästa resultat, tar vi över ansvaret och handlar själva in allt byggmaterial, projektleder samt koordinerar eventuella externt anlitade tjänster såsom inredare och arkitekt, besiktningsman, eller konstruktör. I och med det kan vi göra renoveringsprocessen till en lättsam och lustfylld upplevelse där vi vägleder dig genom hela förloppet och gör allt för att din vardag ska fortgå i det normala under arbetets gång. 

Du behöver inte veta exakt hur du vill ha det innan du kontaktar oss, tvärtom är vi mer än gärna med dig redan från skisstadiet för att tillsammans mötas i idéprocessen och på så vis komma till ett slutresultat helt enligt dina visioner. Med vårt utmärkta och väletablerade kontaktnät kan vi bistå med allomfattande kunskap och arbetskraft i varje steg under renoveringen.

Grundliga offerter och hög kundnöjdhet

Efter det initiala mötet gör vi en grundlig och tydlig offert så att du vet precis vad du får utan några oönskade överraskningar eller missförstånd. Vi drar oss varken för mindre projekt eller svindlande totalrenoveringar och skräddarsyr lösningar eller hela projektpaket efter budget och behov. Vi har samlat på oss en oerhörd erfarenhet genom åren varför vi sällan eller aldrig säger nej till en förfrågan och vi gör vårt yttersta för att lösa varenda byggeri- eller måleri-relaterat problem – litet som stort. 

Med vår ovanligt höga kundnöjdhet och vårt fokus på kvalité kan vi på Hantverkshuset Östermalm stoltsera med ett mycket gott rykte i byggbranschen med många återkommande klienter. Vi respekterar och vårdar ömt våra kundrelationer genom att prioritera en god kommunikation mellan oss och beställaren.

Du kan lita på att vi tar vårt ansvar under hela processen och att vi håller vad vi lovar!

FAQ

Hur går en renoveringsprocess till?

På Hantverkshuset Östermlam börjar vi alltid renoveringsprocessen med ett första kundmöte där vi diskuterar just dina önskemål och behov. Utifrån detta gör vi sedan en grundlig offert så att du vet precis vad du får, utan oönskade överraskningar.

Vad kan jag göra för att det inte ska bli jobbigt när jag renoverar?

Att renovera hemma behöver inte vara så krångligt! Vi på Hantverkshuset Östermalm erbjuder en allomfattande service så att din vardag kan fortgå i det normala under arbetets gång. 

Varför är det viktigt med grundliga offerter?

För oss på Hantverkshuset Östermalm är det otroligt viktigt att du vet vad du betalar för. Av den anledningen är våra offerter grundliga. På det sättet undviker vi både oönskade överraskningar och missförstånd.

0
Feed

Hanverkshuset Östermalm AB

Jupitervägen 8E

194 43 Upplands-Väsby

Öppettider

Mån - Fre: 07:00 - 17:00

Lör - Sön: Stängt

Vi är medlemmar i Måleriföretagen och Byggföretagen samt anslutna till ID06. Vi sorterar för miljön i samarbete med Big Bag.