Vi utför allt från totalentrepenad till mindre projekt

Med basen i Stockholm med omnejd finns vi på Hantverkshuset Östermalm där för dig när det är dags för totalrenovering eller bara mindre restaurering så som om-byggnad/målning av lägenhet, hus eller villa. Vi kan utforma alltifrån specialanpassade, detaljrika lösningar till enklare, okonstlade projekt. Kanske vill du bara fräscha upp nyansen i sovrummet, eller tvärt om totalt göra om hallens konfiguration, lägga nytt golv, och i samma veva göra om terassen. Oavsett vilket hjälper vi dig. Inga önskemål är för stora eller små – vi finns här för att möta varje förfrågan och behov.

Team work för bästa resultat

Tack vare vårt skickliga och sedan länge sammansvetsade team i kombination med våra många erfarna och trogna samarbetspartners i form av till exempel golvläggare, rörmokare, inredningsarkitekter och konstruktörer kan vi erbjuda totalentreprenad vid renovering i Stockholmsområdet och Uppsala. Vi har ett stort fokus på kvalitet och vet vad som krävs för att uppnå förväntat resultat. Det är därför våra kunder har ett ovanligt högt förtroende för oss. Det här är något vi är mycket stolta över då det i byggbranschen tyvärr inte är självklart att bolagen håller vad de lovar. Där skiljer vi oss från mängden – vi tar ansvar och respekterar våra kunder och deras drömmar!

Både för stora och små projekt

Är du trött på att ringa runt till hantverkare som säger att det är ett för litet projekt för dem att måla om en fondvägg? Kanske vill du göra en snabb uppfräschning inför att du ska sälja din bostad? Eller ska du göra en omfattande totalrenovering och hittar inte ett byggföretag som kan hjälpa dig med totalentreprenad? Du kan andas ut – vi kan hjälpa dig med båda! Oavsett om du behöver hjälp med ett mindre projekt, som att tapetsera om ett rum, lägga in ett golv eller måla en fondvägg, eller en full helrenovering finns vi här för dig. 

Vi är med dig hela vägen in i mål

Vi anser att “communication is key” och börjar därför varje projekt med ett kundmöte där du får uttrycka dina idéer och visioner vartefter vi presenterar möjliga lösningar och förslag. Utifrån det här utformar vi sedan en omsorgsfull och ingående offert där material, metod och avgift tydligt framkommer så att du vet precis vad du kan förvänta dig och till vilken kostnad. Vi följer med dig från start till mål och tar hand om allt ifrån projektledning till materialinköp och vårt upplägg med totalentreprenad underlättar enormt för dig som kund. Vår vision är att din vardag i största möjliga mån ska kunna fortsätta som vanligt under hela renovationens gång. I och med total transparens och god kommunikation har vi under årens lopp byggt upp ett välförtjänt gott rykte i byggbranschen i Stockholm, och från tidigare kunder hörs bland annat: 

“Mycket professionella både i själva utförandet, i vårt fall målning av kök, samt i bemötandet. David kom och tittade innan på jobbet och gav offert, inget strul, allt gick smidigt och enkelt och slutresultatet blev perfekt. Sist men inte minst, de tog sig an ett litet jobb, det är långt ifrån alla som gör idag!”

och

“Kan varmt rekommendera Hantverkshuset för målerijobb. Snabba på att svara på mail och tydliga med kostnader och vad som kommer krävas! 5/5!” 

Tveka inte att kontakta oss – ditt hem är vår passion!

 

FAQ

Hur mycket måste jag göra själv när jag renoverar?

På Hantverkshuset Östermalm tar vi hand om allt ifrån projektledning till materialinköp och vårt upplägg med totalentreprenad underlättar enormt för dig som kund. Vår vision är att din vardag i största möjliga mån ska kunna fortsätta som vanligt under hela renovationens gång.

Hur vet jag att renoveringen blir som jag tänkt mig?

På Hantverkshuset Östermalm börjar vi varje projekt med ett kundmöte där vi diskuterar idéer och visioner vartefter vi utformar en omsorgsfull och ingående offert där material, metod och avgift tydligt framkommer så att du vet precis vad du kan förvänta dig och till vilken kostnad. 

Kan jag anlita ett byggföretag bara för att måla om en vägg?

Vi på Hantverkshuset Östermalm har ett brett utbud av flexibla tjänster och kan utforma alltifrån specialanpassade, detaljrika lösningar till enklare, okonstlade projekt. Tveka inte att boka in ett möte även för mindre bygg- eller målerijobb!

0
Feed

Hanverkshuset Östermalm AB

Jupitervägen 8E

194 43 Upplands-Väsby

Öppettider

Mån - Fre: 07:00 - 17:00

Lör - Sön: Stängt

Vi är medlemmar i Måleriföretagen och Byggföretagen samt anslutna till ID06. Vi sorterar för miljön i samarbete med Big Bag.