Med oss kan du få en platsbyggd lösning

Har sekelskiftesdrömmen ojämna vinklar och vrår där möbelvaruhusens standardkök helt enkelt bara inte kan klämmas in? Kanske längtar du efter en enhetlig och harmonisk badrumsinteriör men just din vision tycks lysa med sin frånvaro i katalogerna? Eller har familjen och dess behov utökats ordentligt medan lägenhetens yta retsamt envisas med att förbli densamma? I så fall kan sannerligen en platsbyggd lösning vara på sin plats!

Med Hantverkshuset Östermalm får du det lilla företagets personliga service och goda kommunikation tillsammans med storbolagets breda utbud av tjänster samt mångsidig kompetens. Vi har väletablerade samarbeten med alltifrån rörmokare, plattsättare och elektriker till inredningsarkitekter och konstruktörer, varför vi kan erbjuda platsbyggda lösningar och skräddarsydda konstruktioner efter just dina önskemål och behov. Vi åtar oss gärna både större och mindre projekt och kan erbjuda allt ifrån allmän uppfräschning inför försäljning till totalrenovering eller så kallad “extreme make-over”.

Platsbyggda lösningar

Oavsett om det rör sig om att från grunden rita upp och konstruera ett helt nytt och skräddarsytt kök, bygga ett mindre plats-specifikt badrumsskåp eller den perfekta garderobsväggen med mått-anpassade hyllor är vi redo att hjälpa dig förverkliga dina drömmar. Tack vare vårt goda och utbredda kontaktnät kan vi plocka ihop den för dina behov optimala kombinationen av hantverkare och inredare och på så vis tillsammans skapa unika lösningar. I dagens samhälle finns det inget “one size fits all” – en platsbyggd lösning är därför vägen till ett mer funktionellt, effektivt och vackert vardagsliv. Vi hjälper dig att omvandla outnyttjade ytor till förvaring, skapa enastående interiörer som smälter in med byggnadens säregna karaktär, eller omkonfigurera köksbänken utefter din sprillans nya spis.

Tydligt och trevligt

När du anlitar oss på Hantverkshuset Östermalm tar vi hand om projektledning och byggledning samt handlar själva in allt material som behövs – allt för att du i största möjliga mån ska kunna lägga över även planeringsjobbet på oss samt själv koppla av under arbetets gång. Vi börjar alltid med ett kundbesök där vi i lugn och ro går igenom vad du behöver och hur vi kan specialanpassa konstruktioner och lösningar efter just ditt hems specifika mått, detaljer och funktioner. Därefter får du en grundlig offert där vi med vårt fokus på transparens kan undvika alla risker för missförstånd och missbelåtenhet. På så vis blir det inga överraskningar och du kan tryggt veta att det du visionerat det kommer du också få – våra lösningar passar som handen i handsken i ditt hem!

Nöjda kunder

I och med att vi som ovan nämnt verkligen värderar både transparens och kommunikation kan vi stolt redogöra för en ovanligt hög kundnöjdhet med fullt förtroende för våra byggledare och hantverkare. Vi håller vad vi lovar och har ett riktigt gott rykte i byggbranschen. Tidigare kunder har själva ofta berömt vårt engagemang och dedikation till yrket, och bland kommentarerna hörs tillexempel:

“… David fixade allt och hade till och med killar över som gjorde det sista på Midsommarafton. Seriöst och bra bemötande och dessutom blev det billigare än vad den ursprungliga offerten angav!” 

och

“Ett företag som kombinerar god kundservice med bra hantverk, de är värda att rekommenderas!”

Ditt hem är vår passion och tillsammans kan vi förverkliga de mest exceptionella och originella idéerna. Tveka därför inte att kontakta oss för det där platsbyggda köket, badrums-renovationen eller bara den där sedan länge planerade men aldrig färdigställda ommålning av sovrummets fondvägg. 

Med oss på Hantverkshuset Östermalm får du alltid en platsbyggd lösning på problemen!

 

FAQ

Hur gör jag om den nya diskmaskinen inte får plats i köket?

Hantverkshuset Östermalm hjälper dig att bygga om diskbänken! Vi erbjuder platsbyggda lösningar där vi kan bygga ett kök som passar just dig, din lägenhet samt dina behov.

Hur renoverar jag hemma?

Det kan vara svårt att veta i vilken ände man ska börja med en renoveringen samt vilka möjligheter som finns. När du anlitar Hantverkshuset Östermalm börjar vi därför alltid med ett kundmöte där vi diskuterar just dina önskemål samt erbjuder olika lösningar, och sedan följer vi med dig under hela processens gång.

Varför blir det så dyrt att renovera?

Att renovera hemma behöver inte vara bli onödigt kostsamt! Med Hantverkshuset Östermalm får du alltid en grundlig offert så du undslipper obehagliga överraskningar.

0
Feed

Hanverkshuset Östermalm AB

Jupitervägen 8E

194 43 Upplands-Väsby

Öppettider

Mån - Fre: 07:00 - 17:00

Lör - Sön: Stängt

Vi är medlemmar i Måleriföretagen och Byggföretagen samt anslutna till ID06. Vi sorterar för miljön i samarbete med Big Bag.