Vi hjälper dig som vill renovera din lägenhet

Att renovera lägenheten kan vid första åtanken upplevas som ett överväldigande evighetsprojekt utan både början och slut; man ser sig själv stå där handfallen och övergiven i ett plast-övertäckt vardagsrum medan byggdammet yr och hantverkarna lyser med sin frånvaro – trots att utlovat slutdatum sedan länge passerat. Låter det bekant? Så behöver det absolut inte vara. Låt oss på Hantverkshuset Östermalm hjälpa dig – vi gör lägenhetsrenoveringen till ett sant nöje!

Vad vi kan hjälpa dig med

Sedan David Jansson tog över bolaget 2004 har vi gått ifrån att enbart fokusera på målarjobb till att även inkludera snickeriarbeten, för att idag vara ett fullvuxet byggföretag som kan erbjuda totalentreprenad. Oavsett om det rör sig om allomfattande renovering eller mindre bygg- och måleriarbete finns vi där för dig som vill renovera din lägenhet eller villa i Stockholm med omnejd. Geografiskt ligger vi mycket väl placerade och utför jobb inte bara i innerstaden och norrort utan kan även göra jobb i förorterna runt Stockholm och hela vägen till Uppsala!

Vi är ett starkt, väl sammansvetsat team och har väletablerade kontakter i form av till exempel inredare, arkitekt, konstruktör och besiktningsman. Tack vare vår uppbyggnad och organisation kan vi utforma flexibla och optimala lösningar och säger sällan nej till en förfrågan. Vi är ansvarstagande och månar om dig som kund och om renoveringsobjektet, något som för oss är en självklarhet eftersom det är vår stora passion.

Hur går det till?

Första steget i renoverings-processen är alltid ett kundmöte där du får redogöra för alla önskemål och behov. Tillsammans med oss och vår expertis kommer vi fram till den allra bästa lösningen för dig. Därefter utför vi en mycket tydlig offert så du kan se exakt vad som ingår både i priset och processen, något som inte alltid framgår i de billigare företagens grumliga anbud. När du anlitar oss för renovering av lägenheten tar vi också hand om allt ifrån inhandlande av byggmaterial och inredning till projektledning, på så vis kan du känna dig trygg och säker under hela arbetets gång.

Vi är mycket stolta över att ha en ovanligt hög nöjdhet bland våra kunder. Då vi, till skillnad från mindre seriösa bolag, alltid håller vad vi lovar är förtroendet för oss mycket starkt. Det beror också på att vi, förutom en självklar betoning på kvalitet, även ser kommunikation som ett ovärdeligt verktyg: såväl mellan oss och dig som beställare som mellan oss och eventuellt extern anlitad arbetskraft. På så vis undviker vi alla missförstånd och oklarheter, och du slipper stå där och undra vad som pågår. Vi på Hantverkshuset Östermalm renoverar inte bara din lägenhet, vi finns även där både för och med dig under hela arbetets gång.

Kontakta oss idag för ett första möte och ett tryggt första steg i renoverings-resan!

 

FAQ

Hur vet jag att renoveringen blir som jag tänkt mig?

Vi på Hantverkshuset Östermalm utför alltid grundliga offerter så att du vet precis vad du betalar för och vi håller alltid vad vi lovar – något som tidigare kunder och vårt goda rykte kan gå i god för.

Vad är totalentreprenad?

Totalentreprenad innebär att vi på Hantverkshuset Östermalm tar hand om allt ifrån inhandlande av material till projektledning, byggledning och inredning. Vi är din trygga och centrala punkt i renoveringen och följer med dig från början till slut.

Varför är det viktigt med ett första kundmöte?

På Hantverkshuset Östermalm ser vi kommunikationen som ett viktigt verktyg i renoverings-processen då en god sådan innebär att vi kan undgå missförstånd och missnöje. Därför vill vi alltid börja med ett kundmöte så att vi alla är trygga och väl införstådda i processen och dess förlopp.

0
Feed

Hanverkshuset Östermalm AB

Jupitervägen 8E

194 43 Upplands-Väsby

Öppettider

Mån - Fre: 07:00 - 17:00

Lör - Sön: Stängt

Vi är medlemmar i Måleriföretagen och Byggföretagen samt anslutna till ID06. Vi sorterar för miljön i samarbete med Big Bag.